Wij organiseren Zomerconcerten, een Kunstwedstrijd en Rondleidingen!

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Omdat er onvoldoende belangstelling was voor het Hanze diner is het helaas afgelast.

Op vrijdagavond 13 oktober wordt het Voerman Stadsmuseum Hattem in het kader van 24H Hanze tijdelijk een restaurant. Eten tussen de kunst in het museum!

Laat u verrassen met een bijzonder drie-gangen menu gebaseerd op de middeleeuwen.

Er komen tafeltjes en stoelen te staan in de Hattem- en in de Voerman senior-zaal. En u kunt op verschillende tijdstippen dineren. Om 18:00, 20:00 en om 22:00. Per “shift” is er plek voor 16 personen.

Cateraar Eet-It uit Wapenveld verzorgt het verrassingsdiner en dat belooft wat bijzonders te worden. Speciaal voor deze gelegenheid worden gerechten uit de middeleeuwen geserveerd. Uiteraard wel enigszins aangepast aan de smaakbeleving van onze tijd.

Per persoon rekenen wij 65 euro voor het diner. Exclusief drankjes, wijn en bier. U kunt achteraf afrekenen bij onze kassa.

  • Omdat dit een eenmalige gelegenheid is, moeten wij ons beperken in het aanbod wat wij kunnen serveren en hebben wij een beperkt assortiment drankjes.
  • Alhoewel een verrassingsmenu wordt geserveerd, kunt u wel aangeven wat u beslist niet wenst en waar wij eventueel rekening mee moeten houden.
  • Reservering is mogelijk vanaf 2 personen.
  • Vanwege de planning wordt er per tijdslot rekening mee gehouden dat u maximaal 1,5 uur voor de maaltijd nodig heeft.
  • Omdat het Voerman Stadsmuseum Hattem geen winstoogmerk heeft, worden alle prijzen zonder opslag doorberekend.
  • U kunt een tijdslot kiezen, maar vanwege organisatie kan het mogelijk zijn dat wij uw reservering verplaatsen naar een ander tijdstip.
  • Dit evenement gaat alleen door bij voldoende deelname.
De Jan Voerman senior zaal in het museum.

De Voerman senior zaal die straks voor de gelegenheid omgebouwd wordt tot restaurant.

24H Hanze is een unieke manier om culturele hotspots in Hattem te bezoeken. Musea en monumenten openen hun deuren en organiseren allerlei activiteiten. 24H Hanze is een fantastische kans om alles wat Hanzestad Hattem te bieden heeft in 24 uur te ervaren.

Klik hier voor meer informatie bij VisitHattem.

De Hattem zaal in het museum

De Zicht op Hattem zaal die straks voor de gelegenheid omgebouwd wordt tot restaurant.

Voerman Stadsmuseum Hattem Logo

Cookies verklaring

Deze website gebruikt cookies voor statistieken, navigatie en chat. Alle gegevens voor de statistieken zijn geanonimiseerd. Op onze privacy pagina kunt u meer lezen over ons beleid.