Openingstijden van di. t/m za. van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Museumwinkel

De Museumwinkel is een reden op zich om eens langs te komen bij Voerman Stadsmuseum Hattem.

En het mooie is, ook zonder museum kaartje bent u van harte welkom. Het grote assortiment is verrassend en onalledaags. De smaakvol ingerichte winkel is de plek voor mooie en originele cadeaus voor uzelf of voor een ander. Van notitieblokjes tot unieke genummerde handgedraaide gemberpotjes, van kunstsokken tot kalligrafie pennen.

Bij ieder nieuwe tentoonstelling word de collectie aangepast met relevante boeken en andere producten die in het thema van de expositie passen. Ook vindt u in de winkel een collectie kunstboeken en ansichtkaarten (lossen kaarten en dubbel kaarten in mapjes).

Voor de kinderen zijn er o.a. kaarten met Romeinse afbeeldingen en ridderafbeeldingen die ze zelf kunnen inkleuren, en het boekje ‘Nijntje in het museum’.

Het museum werkt samen met Hattemse kunstenaars door hun kunst te verkopen.

De Museumwinkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17.00 uur en zondags van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Vragen of wilt u een artikel bestellen? Neem contact op met de museumwinkel via 038-4442897 of stuur een e-mail naar info@voermanstadsmuseumhattem.nl

Dibond-reproducties-voorbeelden.jpg

Reproducties voor thuis aan de muur

Nieuw in ons museum zijn reproducties van kunstwerken, afgedrukt op ‘dibond’. Met deze techniek druk je een kunstwerk op een aluminium paneel af. Zo’n fraaie handzame reproductie is natuurlijk ook ideaal als geschenk. Het Voerman Stadsmuseum Hattem heeft enkele van de bekendste werken in het dibond-aanbod opgenomen. Het sneeuwlandschap van Jan Voerman junior thuis aan de muur, of misschien liever het gemberpotje van Jan Voerman senior. Kom het dibond-aanbod gerust eens bekijken in de winkel van het museum. Er zijn diverse formaten met prijzen vanaf €11,95.

Kunstsokken!

Kunstsokken zijn al langer erg gewild bij zowel de museumbezoekers als de ‘gewone’ winkelende klant in de museumwinkel.  Met een prijs van €9,95 is zo’n kunstzinnig sokkenpaar een leuk cadeautje. Besluit je om een aantal sokken tot één aankoop te combineren, dan is zelfs een nog scherpere prijs mogelijk. Geen wonder dat de kunstsokken bijzonder populair zijn!

Gemberpotjes

Eveneens zeer gewaardeerd zijn de aardewerken potjes, gemaakt naar het voorbeeld van de gemberpotjes, die Jan Voerman senior ooit schilderde. Naast de vertrouwde
blauwe variant, zijn de potjes nu eveneens in het groen uitgevoerd. De gemberpotjes kosten €19,50.

Voerman Stadsmuseum Hattem Logo

Cookies verklaring

Deze website gebruikt cookies voor statistieken en navigatie. Alle gegevens voor de statistieken zijn geanonimiseerd. Op onze privacy pagina kunt u meer lezen over ons beleid.