Wij organiseren Zomerconcerten, een Kunstwedstrijd en Rondleidingen!

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Museumwinkel

De Museumwinkel is een reden op zich om eens langs te komen in het Voerman Stadsmuseum Hattem.

En het mooie is, ook zonder museumkaartje bent u in de winkel van harte welkom. Het grote assortiment is verrassend en onalledaags. De smaakvol ingerichte winkel is de plek voor mooie en originele cadeaus voor uzelf of voor een ander. Van notitieblokjes tot unieke genummerde handgedraaide gemberpotjes, van kunstsokken tot kalligrafiepennen.

Bij iedere nieuwe tentoonstelling wordt de collectie aangepast met relevante boeken en andere producten die in het thema van de expositie passen. Ook vindt u in de winkel een collectie kunstboeken en ansichtkaarten (losse kaarten en dubbele kaarten in mapjes).

De Museumwinkel is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17.00 uur en zondags van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Vragen? Neem contact op met de museumwinkel via 038-4442897 of stuur een e-mail naar winkel@voermanstadsmuseumhattem.nl

Bestel nu via onze nieuwe online shop!

Boeken

In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie kunstboeken of boeken over kunstenaars. Heeft u niet de mogelijkheid om langs te komen in onze winkel? Bestel dan de boeken online! 

Reproducties voor thuis aan de muur

Nieuw in ons museum zijn reproducties van kunstwerken, afgedrukt op ‘dibond’. Met deze techniek druk je een kunstwerk op een aluminium paneel af. Zo’n fraaie handzame reproductie is natuurlijk ook ideaal als geschenk. Het Voerman Stadsmuseum Hattem heeft enkele van de bekendste werken uit de collectie in het dibond-aanbod opgenomen. Het sneeuwlandschap van Jan Voerman junior thuis aan de muur, of misschien liever het gemberpotje van Jan Voerman senior. Kom het dibond-aanbod gerust eens bekijken in de winkel van het museum. Er zijn diverse formaten met prijzen vanaf €11,95

Posters van Daniel Douglas

Schilderij van Daniel Douglas. Een plant met allerlei kleine voorstellingen daarin, zoals gezichtjes, dieren en voorwerpen. Dat heeft Pareidolia.
Schilderij van Daniel Douglas. Een onder water leven met allerlei kleine voorstellingen daarin, zoals gezichtjes, dieren en voorwerpen. Dat heeft Pareidolia.
Schilderij van Daniel Douglas. Een plant met allerlei kleine voorstellingen daarin, zoals gezichtjes, dieren en voorwerpen. Dat heeft Pareidolia.
Schilderij van Daniel Douglas. Een plant met allerlei kleine voorstellingen daarin, zoals gezichtjes, dieren en voorwerpen. Dat heeft Pareidolia.

In de museumwinkel zijn poster van Daniel Douglas zijn allernieuwste serie te koop. In A0, A1 en A2 formaat. De A0 poster hebben een oplage van 10 en zijn genummerd. De A1 posters hebben een oplage van 100 en zijn ook genummerd. Alle posters zijn gesigneerd. De posters zijn alleen in onze museumwinkel te verkrijgen!

Kunstsokken!

Kunstsokken zijn al langer erg gewild bij zowel de museumbezoekers als de ‘gewone’ winkelende klant in de museumwinkel.  Met een prijs van €9,95 is zo’n kunstzinnig sokkenpaar een leuk cadeautje. Besluit je om een aantal sokken tot één aankoop te combineren, dan is zelfs een nog scherpere prijs mogelijk. Geen wonder dat de kunstsokken bijzonder populair zijn!

Alle sokken die het Voerman museum verkoopt
2 blauwe gemberpotjes

Gemberpotjes

Eveneens zeer gewaardeerd zijn de aardewerken potjes, gemaakt naar het voorbeeld van de gemberpotjes, die Jan Voerman senior ooit schilderde. Naast de vertrouwde
blauwe variant, zijn de potjes nu eveneens in het groen uitgevoerd. De gemberpotjes kosten €19,50.

Luizenmutsen

Decoratieve en nuttige mutsen voor in de tuin. In deze luizenmutsen worden oorwurm gelokt. De oorwurm zoekt overdag een beschut plekje om te slapen en gaat s nachts op rooftocht naar luizen, bijvoorbeeld in rozen. Door wat stro in de luizenmutsen te doen, wordt deze tegelijkertijd een broedplaats voor nieuwe oorwurmen. Oorwormen zijn ongekend nuttig in de tuin, ze ruimen heel wat luizen en plantenresten op. De luizenmutsen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, en ze zijn allemaal uniek.Teckel servies terug van weg geweest

Het Voerman Stadsmuseum Hattem presenteert het vrolijke Nhaan servies uit de Sharing Moments collectie van Janny van der Heijden. Dit unieke servies bevat een ontbijtbord met een speelse teckel die over het hele bordje rent, springt, tuimelt en rolt. Nhaan, de harige teckel van Janny van der Heijden, heeft nu haar eigen Delfts blauw servies waarop zij de hoofdrol speelt. Het servies is niet alleen prachtig om te zien, maar ook vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig, waardoor het functioneel en veelzijdig is. Bezoek het Voerman Stadsmuseum Hattem om dit Nhaan servies uit de Sharing Moments collectie te bewonderen en te genieten van de kunst van Janny van der Heijden. 

Teckel servies Teckel Nhaan
Voerman Stadsmuseum Hattem Logo

Cookies verklaring

Deze website gebruikt cookies voor statistieken, navigatie en chat. Alle gegevens voor de statistieken zijn geanonimiseerd. Op onze privacy pagina kunt u meer lezen over ons beleid.