Wij organiseren Zomerconcerten, een Kunstwedstrijd en Rondleidingen!

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomerconcerten!

 7, 14, 21 en 28 juli (zondagen)

Het Voerman Stadsmuseum Hattem organiseert in verband met het 75-jarig jubileum leuke zomerconcerten!

De concerten worden bij mooi weer gehouden op ons prachtige pleintje. En mocht het iets minder zijn dan wijken wij uit naar de Hattemzaal. 

  • De concerten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, maar de normale entree tarieven voor het museum zijn wel van toepassing.
  • De artiesten treden tussen 14:30 en 16:00 twee keer op met tussendoor een korte pauze.
  • Er wordt gezorgd voor koffie of thee en wat lekkers!
Voerman Stadsmuseum Logo 75 jaar

Zondag 7 juli - tussen 14:30 en 16:00 - Max en Maria

Max en Maria

MAX EN MARIA is een muzikaal duo uit Zwolle. Ze zingen Nederlands en Engelstalig repertoire van vroeger en nu. MAX speelt gitaar en MARIA swingt met toeters en bellen.
Het publiek wordt bij de show betrokken door middel van het verzoekboek: “roept u maar ……..!”

Zondag 14 juli - tussen 14:30 en 16:00 - Paulo en Arno Dokman

Paula en Arno Dokman, zang en gitaar, zullen samen een leuke mix verzorgen van diverse uiteenlopende liederen, van pop tot musical. Denk bijvoorbeeld aan bekende popliederen van Natalie Imbruglia, Ed Sheeran, Ronan Ketting en musicalnummers als mijn leven is van mij.

Paula en Arno Dokman

Zondag 21 juli - tussen 14:30 en 16:00 - Henri Nuyen

Henri Nuyen

Henri Nuyen-zanger-gitarist zijn roots liggen bij de bleu-grass maar thans is zijn repertoire een mix van modernere songs van Eric Clapton tot the Everly brothers.

Zondag 28 juli - tussen 14:30 en 16:00 - Harry en Bruno

Harry en Bruno hebben elkaar helemaal gevonden in hun passie voor muziek. Samen brengen ze de chansons tot leven met bezieling en een unieke interpretatie. Harry Rikaart: “De subtiliteit van de klassieke gitaar sluit perfect aan op de expressieve stem van Bruno. We beschouwen het als een voorrecht om deze mooie liederen te mogen delen met het publiek. We hopen dat we de luisteraars weten te raken met chansons van onder anderen Leo Ferré, Michel Sardou en Jacques Brel.”

Luisteraars wacht een intiem optreden, dat alleen voor bezoekers van het Voerman Stadsmuseum toegankelijk is.

Voerman Stadsmuseum Hattem Logo

Cookies verklaring

Deze website gebruikt cookies voor statistieken, navigatie en chat. Alle gegevens voor de statistieken zijn geanonimiseerd. Op onze privacy pagina kunt u meer lezen over ons beleid.